Moleskine x Carhartt Heritage,

Je zou verwachten dat we hier bij een online medium volledig geautomatiseerd in de Cloud aan het werken zijn. Nu is dat niet geheel onwaar, maar in mij tas zit toch nog altijd een notitieblok. Mijn voorkeur gaat uit naar zo’n handige kleine zwarte van Moleskine. Al was het alleen om voor het heerlijke marketing verhaal van bekende schrijvers en musici.

We hebben hier bij OurBubble weleens eerder een artikel over een gepersonaliseerde Moleskine geschreven, maar degen die ik vandaag tegenkwam vond ik ook de moeite van het vermelden waard. Carhartt legt sinds enige tijd de nadruk op hun afkomst met een Heritage lijn. Binnen deze lijn hebben ze nu ook in samenwerking met Moleskine een eigen versie van het trouwe boekje uitgebracht. Met groot op de kaft het logo van Carharrt gedrukt. Best leuk, zeker gezien mijn vorige blok net volgeschreven is.

Gevonden bij de new arrivals opĀ FreshCotton.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.