Nieuwe iPad, nieuwe Sleeve,

Google Analytics is een prachtige tool, dankzij de Analytics weet ik bijvoorbeeld, dat bijna 20% van al onze bezoekers een iPad gebruikt om ons blog te lezen. 1 op de 5 gebruikt zijn gadget dus om op de hoogte te blijven van alles wat wij vet vinden. Dat is best gaaf, maar ik verwacht eigenlijk dat minimaal 3 van de 5 bezoekers een iPad heeft.

Ik gok dat dus 2 van de 5 bezoekers een hele vette sleeve heeft om de iPad in op te bergen en zij die dit lezen vanaf hun iPad gewoon nog geen sleeve hebben. En om jullie tegemoet te komen, zie hier een mooie unit van MS&Co. Ook leuk voor de echte fanatieke iPad bezitter om je iPad 2 niet in de jas van zijn oudere broertje te steken. Dit verhaal klinkt vrij bekend, het lijkt bijna een déjà vu.

Je kan deze vette sleeve hier vinden.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.