De nieuwe Strokes,

Het heeft in mijn optiek echt al veel en veel te lang geduurd voordat er een opvolger van First Impressions of Earth kwam. Hoe dat precies komt, zal wel in de persoonlijke sfeer en banden tussen de bandleden liggen. Een band welke ruim 10 jaar bestaat en nu pas hun vierde plaat uitbrengt is niet zeer productief. Zeker wanneer je je bedenkt dat op hun derde album na, alle andere albums net 30 minuten duren.

Maar weet je, ik zal eerlijk zijn, het interesseert mij helemaal niets dat het zo lang duurde. Vanaf moment 1 dat ik deze plaat in handen heb gekregen, staat deze al op repeat. De heren hebben duidelijk wat meer van de wereld gezien en de muziek klinkt weer net even anders. Dat de leadzanger bij het hele opname proces niet in dezelfde studio heeft gezeten boeit weinig. Deze plaat klinkt gewoon erg prettig. Ik kan niet wachten om in de file op de ring met raampjes open lekker deze plaat te knallen in de volle ochtend zon. Die sfeer heeft deze plaat.

De nieuwe Strokes vind je hier.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.