Nike Pegasus ’92 Hot Hot Hot Pink

Onlangs vroeg onze eigen TDCCBB of deze echt uitkwamen. De schoen was voor mij nog niet bekend of en wanneer deze zou uitkomen. Vervolgens mis ik een door hem geschreven itempje over zijn gekoesterd jeugdsentiment. Wellicht geen scoop of wellicht niet eens van de eerdere. Maar waarom zou je aan heugelijk nieuws een tijdsbestek hangen. Dus…

De Nike Pegasus ’92 in het hotpink met wit heeft onlangs voor mij een termijn gekregen dat hij uitkomt. Reden genoeg om met een plaatsvervangend enthousiasme een korte notitie te schrijven.
Ik kan hem natuurlijk even een berichtje geven maar ik denk dat ik er wellicht meer mensen mee kan verblijden door te melden dat ze tussen nu en een ruime maand uit gaan komen bij een handje vol betere sneakerdealers. Helaas heb ik geen exacte datum maar aangezien ik weet dat ze op dit moment liggen te wachten op de distributie van Nike tot de exacte uitlever datum… het kan niet lang meer duren. Tot die tijd nog maar even kwijlen op de foto… want heel stilletjes is het ook een stukje jeugdsentiment van mij.

P.s. Het neusje van de andere in de foto, wit/blauw met pompoenoranje.. ook die komt weer terug. (JEEJ!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.