Nudie Jeans MacBook Sleeve,

Ik kan me voorstellen dat je bij de aankondiging van de nieuwe MacBook Pro’s direct een vervanger voor je huidige besteld. Logisch, je wilt graag met je hightech apparatuur lekker up to date blijven. Wellicht is het dan ook nu mooi de tijd om even langs Tenue de Nîmes te fietsen.

Je kan het niet maken dat je nieuwe MacBook Pro in de sleeve van zijn voorganger moet gaan zitten. Je vond het vroeger ook niet fijn als je de oude kleren van je broer aan moest, niet waar? Precies. Bij Tenue de Nîmes hebben ze deze sleeve van Nudie Jeans nieuw binnen, inclusief de karakteristieke borduursels. Is je nieuwe MacBook ook weer blij.

Hier te vinden.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.