Our Legacy crewneck trui,

Er zijn genoeg dagen denkbaar dat je gewoon een lekkere trui wilt hebben. Zo’n simpele wollen, niet te dikke trui. Vaak is het nadeel, dat wanneer je er één gevonden hebt, je deze zo vaak draagt dat die door de slijtplekken niet meer om aan te zien is. Maar ja, hij zit nog zo lekker. De oplossing is misschien wel nabij.

Our Legacy brengt deze crewneck sweater, waarvan zij zelf zeggen dat deze enkel mooier wordt naarmate deze vaker gedragen wordt. Dat principe ken ik wel van mijn STF 501XX, maar of dat in de praktijk ook voor een wollen trui gaat lukken? Precies om die vraag te kunnen beantwoorden heb ik deze trui maar besteld. Mocht het echt een top project worden, dan zien jullie de foto’s later nog eens.

Deze is te vinden bij NorseStore.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.