Persol 2962S Havana,

Na de actie foto’s van Charlie kan ik me voorstellen dat je toch niet met hem in verband gebracht wilt worden en dus liever je Persol 2747s even weer netjes opbergt in de kast. Stofdoekje eromheen wikkelen en wanneer meneer Sheen ineens de heldenstatus krijgt, dan heb je nog een fijn brilletje achter de hand. Om nu tot die tijd met je ogen dichtgeknepen te zitten achter het stuur lijkt me geen goed plan, dus bij deze een alternatief.

Natuurlijk moet het alternatief ook van Persol komen, natuurlijk moet deze minstens net zo stijlvol en tijdloos ogen. Dus de 2962S met een Havana montuur en groene glazen is dan naar mijn idee wel de juiste keuze. Wat een heerlijk brilletje is dit. Stiekem vind ik hem mooier dan de modellen welke meneer McQueen en meneer Sheen uitgekozen hebben.

Deze Persol vind je bijvoorbeeld hier.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.