Quoddy Maliseet Oxford,

Bij sommige producten zie je gewoon dat het kwaliteit is, dat er veel ambachtelijke uurtjes werk inzitten. De schoenen van Quoddy zijn zulke producten. Ik hou wel van die bootschoenen, hoog en laag het maakt mij niet uit. Deze van Quoddy vind ik vrij origineel te noemen.

De meeste bootschoenen hebben 2 of 3 rijen met veteroogjes, deze Quoddy 4. De moccasin gestikte neus oogt gelijk als alle andere, tot je goed kijkt en ziet dat deze Quoddy gekruist gestikt is. Toch ook weer iets anders. Om maar niet te spreken over de Red Brick zool en de super kwaliteit suède welke gebruikt zijn. Dit is een heel mooi schoentje en kan dankzij de kleuren prima het hele jaar door gedragen worden.

Onder andere verkrijgbaar bij NeedSupply.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.