Robey Vintage Milton

Ik heb het al over Robey gehad. Wie het is mag dan bekend zijn neem ik aan maar goed. Ik heb 1 schoentje laten zien. Dat is natuurlijk maar een klein stukje van de collectie.
Ik hoor best vaak dat witte schoenen wel lekker fris zijn maar zo snel vies worden. Ik heb geen idee wat die mensen met hun schoenen doen aangezien ik witte schoenen van 5 jaar oud heb die nog steeds WIT zijn. Maar men denkt te moeilijk. Als je een witte schoen niet schoon houdt dan neem je toch een andere frisse variant!?

Er is genoeg te vinden. Blauw met wit. Op een of andere manier krijg ik een vintage nautisch gevoel bij die kleuren combo. Doe er een bretons truitje op en je hebt een frisse outfit. Zonder de witte sloffen die zo snel vies worden. Kun je dus gewoon mee de kroeg in.
Robey Vintage Milton in het Navy/White. Herken jij jezelf in het witte schoenen debacle.. Fiets eens langs SEVENTYFIVE in Amsterdam waar ze in elk geval de collectie hebben staan. Woon je elders, kijk even op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.