Saddle Shoes deel II,

Enige weken geleden was ik op zoek naar een set Saddle Shoes van Alden. Zonder enig succes gaat deze zoektocht gewoon nog verder. Maar in de tussentijd heb ik gelukkig wel een alternatief gevonden. Zeker voor de lente is dit een zeer frisse oplossing. Wie anders dan Mark McNairy is verantwoordelijk voor deze verschijning.

Het concept kan gewoon niet oud te worden. Een mooi bovenwerk met een Red Brick zool eronder. Never chage a winning team. In dit geval is het bovenwerk een van blauw suède en bruin leer. Samengevoegd in een zeer fijn saddle shoe modelletje. Hier word ik wel weer blij van.  Mooie khaki chino erop, broekspijpjes een beetje opgerold en klaar ben je.

Deze zijn op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.