Saphir Medaille d’Or reiskit,

Dat is een hele lap tekst voor een schoenpoetssetje, maar het is dan ook wel een setje wat je sowieso moet hebben. Mochten je leren schoenen je lief zijn, dan moet je ze goed verzorgen. En als schoenliefhebber weet je dat dat het beste gaat met de smeersels van Saphir Medaille d’Or.

De Quality-Shop heeft al geruime tijd vele soorten poetsmiddelen op voorraad en zorgt altijd weer voor leuke pakketjes. Één van die handige pakketjes is deze reisset, bestaande uit een etui, een schoenlepel, poetsdoek, uitpoetsborstel en twee kleuren patê de luxe naar keuze. Wees de beste eigenaar die je kan zijn voor je schoenen, zorg goed voor ze en koop op zijn minst deze set.

De Quality-Shop heeft deze en andere sets op voorraad.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.