Shirts heb je nooit teveel,

Het is eigenlijk iets heel eenvoudigs. Net als met schoenen, kan je van shirts ook nooit teveel in je kast hebben. Het mooie is ook nog, ze gaan vaak nog belachelijk lang mee ook. En wanneer je dan denkt dat een shirt echt niet meer kan, is het ineens een sjiek vintage item en heeft die weer een heel nieuw leven voor zich.

Ik verwacht dat dat ook met dit shirt zo zal gaan. Gitman is natuurlijk een topfabrikant van shirts. Hun historie hebben we hier al eens beschreven. In de Gitman Vintage lijn hebben ze iedere jaar weer een paar leuke madras checked shirts. Vooral deze vind ik zelf erg leuk. Zal het vast goed doen met een donkere jeans en wat Trickers Gaucho’s.

NittyGritty uit Stockholm heeft deze op voorraad.

 

 

Tags from the story
, , , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.