Sperry Topsider,

Dat ik helemaal in de wolken ben van de heerlijke zonnestralen dat is ondertussen wel bekend. Maar ik heb het gevoel dat ik hier zeker niet alleen in ben. Als ik zie wat voor heerlijke zomerse producten binnen komen druppelen bij de favoriete webshops, dan weet ik het zeker: de Zomer komt eraan!

Voor deze zomer gaan we door waar we afgelopen zomer gebleven waren, de bootschoen kan gewoon nog. Wissel deze af en toe af met een mooie tasselloafer, gewoon omdat het kan. Mochten je Sebago’s of Sperry’s van het vorige jaar versleten zijn, of ben je net als ik en heb je nooit genoeg schoenen, dan hebben we hier een aanbeveling. Bij EndClothing is deze blauw suède variant binnengekomen.

 

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.