Thorocraft schoenen lente 2011,

Het ontstaan van dit blog is mede te danken aan het merk waar dit artikel over gaat. Thorocraft is een klein jong schoenenmerk gestart in 2008. Ik kwam dit merk een half jaar terug tegen op een site en was meteen verkocht. Heb destijds direct een paar Hudsons besteld. Een paar dagen later ging ik deze showen aan mijn grote vriend en co-blogger Zuid77. Die dag is het idee voor dit blog geboren. Het idee is simpel: “”Wij vinden dingen vet, en willen die informatie graag delen.”

Nu zijn we 3 maanden verder en hebben we gek genoeg nog niet eerder geschreven over het merk dat het allemaal voor ons aan het rollen heeft gebracht. In tegenstelling tot wat jullie gewend zijn van ons, tonen we deze keer iets meer foto’s van dezelfde collectie, maar dat hebben ze dan ook wel echt verdient bij Thorocraft! Support hun, de service is goed, de leveringen zijn snel. De prijs kwaliteit verhouding is goed en bovenal, zonder Thorocraft was er geen OurBubble.

The Shelton,

The Trevor,

The Xanders,

Deze en meer zijn te vinden in de Thorocraft Webshop.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.