Timberland x Staple 7-eye Chukka,

Bijzonder is het om te zien hoe Timberland met een van de meest degelijke ontwerpen van een schoen ooit, toch altijd weer mij weet te raken. De 7-eye Chukka hebben we hier al eerder besproken. En alle voorgaande edities waren voor mij nu nooit het type schoen welke ik graag in de Lente of Zomer zou dragen. Maar vandaag veranderd ook die mening.

Vandaag vond ik namelijk de collab van Timberland met Staple voor de Japanse keten van Kinetics. En wat een samenwerking is dit! Mooie lichte kleuren, zachte materialen en een witte wedge zool. Deze combinatie is heel eenvoudig, VET! Helaas is mij nog niet duidelijk of ze ook naar Nederland shippen en tegen welke prijs, mocht ik daar uit zijn, dan horen jullie het uiteraard. Tot die tijd moeten we het hebben van de foto.

Verkrijgbaar bij Kinetics.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.