Vans Supreme,

In vroege tijden heb ik in een skateshop gewerkt. Toen ik daar net kwam kijken hadden we een hele stapel met ouwe Vans schoentjes waar we vanaf moesten. De Mike Carroll sigature schoen was namelijk outdated. De beste man ging weg bij Vans en tsja, dan zit je met oude meuk op voorraad. Voor mij was dit altijd een van mijn favoriete Vans. Door het vertrek van Carroll bij Vans had ik niet verwacht ooit nog een Mike Carroll achtige schoen daar te gaan zien.

Vlak voor ik weg ging bij de skateshop heb ik nog een sample van een HalfCab 2003 meegekregen, deze kon de Mike Carroll bijna benaderen, maar was het net niet. De Supreme Vans die vandaag bij mij in de mail binnen viel lijkt nog wel het meest op de Carroll van toen. Deze moet en zal ik hebben, het is wellicht geen Vans Classic, maar voor mij is het wel degelijk een klassieker.

Hou Supreme in de gaten, als je deze schoen ook wilt.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.