Wat anders dan Alden?

Heerlijk om hier de maandagmorgen mee te mogen beginnen. Soms ben ik bang dat er teveel Alden bij ons op het blog verschijnt, maar dan denk ik weer aan het motto en weet ik dat het goed zit. Dit is gewoon wat wij stylish en vet vinden. Het zou niet eerlijk zijn als we dat dan niet zouden delen met jullie.

De Alden van vandaag is eenvoudiger van vorm en look dan de laatste modellen welke we hier getoond hebben. Wel bijzonder is de zool, deze heeft meerdere keren mogen baden in de olie om goed flexibel en waterafstotend te worden. Geen wonder dat deze schoen zich overal thuis voelt. Van de stad naar de country side, de schoen overleeft het wel. En met het rustige suède bovenwerk zal je nergens uit toon vallen. Een top schoen, dat is het.

Deze Alden Chukka is verkrijgbaar bij Leffot.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.