#WINNING – Persol 2747s,

Ieder jaar gebeurt het wel weer opnieuw. Een bekende persoonlijkheid vindt de fles, vindt de drugs, slaat door en raakt alles kwijt. Het hoort een beetje bij Hollywood. Als je geen breakdown hebt gehad, dan hoor je er niet bij. En ook ieder jaar wordt de lat van het dieptepunt steeds hoger gelegd. Dit jaar is het Charlie Sheen zijn beurt. En wat doet hij dit toch vol overgave. Deze teloorgang lijkt mij volledig geregisseerd, zo niet is het wel heel sneu.

Het mooie van Charlie Sheen is wel, dat hij mij nog even op een onderzoek stuurde. Van de week kwam ik deze foto tegen. De hele reportage is best leuk, maar ja welke bril heeft die nou op zijn neus. Naar mijn idee is het de Persol 2747s. En nu maar hopen voor Persol, dat Charlie tot een net zo grote stijlicoon als Steve McQueen gaat uitgroeien.

Onder andere hier verkrijgbaar.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.