Wood Wood shirts,

Het is tegenwoordig best lastig om gewoon goede T-shirt te vinden. Er zijn teveel labels die met iets te ingewikkelde prints op shirts komen. Of die het ineens nodig vinden om heel rare fratsen uit te halen met details op een shirt. En laat ik hier eens heel eerlijk zijn, rare details op een T-shirt moet ik niet. Het moment dat ik namelijk een T-shirt draag, is niet echt het moment dat ik denk dat ik vooruitstrevende design grapjes aan me lijf wil hebben.

Dat gezegd hebbende ben ik blij dat WoodWood een bijzonder leuke lijn met eenvoudige T-shirts heeft uitgebracht. Je weet wel, gewoon van die shirts die je even snel aantrekt en waar je niet direct voor lul met loopt. Ideaal voor als je aan je fiets gaat klussen, de auto onder handen gaat nemen, of gewoon gaat chillen in de zon. Persoonlijk vind ik deze hieronder top, die heb ik dan ook maar net besteld.

Deze en andere zijn op voorraad bij de GoodHoodStore.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.