Zo fris, deze ijskoude Dunks,

Wellicht heb ik iets te vroeg geoordeeld over de Nike Dunk releases van dit jaar. Na de SB Statue of Liberty Dunk van een week geleden, vond ik vandaag ineens nog een bijzonder fijne Dunk. Ik vermoed dat hier nog wel het een en ander over te discussiëren valt, maar ik vind deze schoen gewoon vet.

Het bovenwerk is van Patent wit leer, jawel dit glimt. De catch zit hem vooral in de zool, blauw transparant, dit is fresh. Dit is natuurlijk een knaller van een combinatie, zie je ze al voor je shinen in de volle zon? Deze sneaker is goed voor een mooie lange zomer, ik kan niet wachten.

Ook hebben? Klik hier.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.