A.P.C. Saharan Parka

Ooeee.. soms is het gewoon niet verstandig om even te blijven hangen op bepaalde websites. Soms moet je gewoon je schoentjes in je basket gooien en meteen naar de check-out gaan. Je weet dat het je gaat kosten als je langer blijft struinen. Behoor je tot die groep? Klik dan nu weg. Ben je resistent ga gerust verder met browsen.

EndClothing is voor mij een valkuil. Ja, ik heb een lichte neiging naar jassen, schoenen en tassen. Dan zeg je: “Blijf weg bij de jassenafdeling”. Mijn antwoord is een volmondig NEE, anders had ik deze niet gevonden. De A.P.C. Saharan Parka. Lekker dun zomer jasje in een soepele oxford-weving. Wel nog even op de weersverwachtingen letten want, het is gewoon katoen. Ruimte zat om je dagelijkse benodigdheden op te bergen in de zakken en dat riempje vind ik wel wat hebben, maar hij kan er ook vanaf.

Wat doe ik mezelf soms aan!!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.