Adidas Beckenbauer

Ik blijf ermee komen hoor, De witte gymp. Groot, klein, sleek of chunky. Sneakers zijn gewoon op hun fresheststst (en dat is overtreffende trap, opzettelijke spelfout dus..) als ze wit zijn. Beetje oppassen met je raw denim of de weersverwachtingen maar zo fresh!

Adidas snapt het wel. Fashionmerken met sneakers daar bedank ik voor. Een paar krachtige witte Beckenbauer all-rounds daar teken ik dan wel voor. Beckenbauer hoe heb ik het lef om dat te posten. Het gaat om de schoen heh.. Al heette hij de Füller all-round. Mij een zorg. Mooi wit schoentje met een drietal über frisse blauwe strepen. De gum kleur op de zool maakt het wel een goed frisse compositie. Niet prachtig maar wel heerlijk lekker.
Hier loop je zo een END mee weg.

3 Comments

  • Ah joh. Als je hem in de spiegel aan je voet ziet staat het ook in spiegelbeeld. Bij dezen vast een voorproefje 🙂

    En zelfs in spiegelbeeld is het een mooi schoentje! Jij al voorzien voor een gymp voor de zomer 😉

  • Ik wilde ook niet zeuren;)
    Ik heb al een gymp voor de zomer jah… maar ik heb graag keus met waar ik mn voet in schuif. Dit zou zomaar een leuk extraatje zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.