Adidas Cycle Top

Nu hebben we het laatst gehad over Fred Perry dat niet bekend staat als fietsmerk. Andere doen net zo hard mee blijkt nu.
Adidas kennen we van heel veel sporten. Wielrennen is daar niet een van. en toch hebben ze een arcief waar ze deze uit hebben gepeuterd. Een remake van een jaren 90 fietsjasje. De stof is zelfs 1 op 1 nagemaakt. Het printje is ook gecopy-paste van het origineel. Of je er nu ook echt mee kunt fietsen en of de technische aspecten een hedendaags jasje evenaren betwijfel ik. Maar laten we eerlijk zijn.. Het gaat om de looks en dat zit wel snor. Over de looks ben ik het nog niet helemaal eens met mezelf. Hij past niet bij mijn fiets!

Heb jij wel een geel met zwarte fiets? Klik dan maar hier
icon

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Chaim

    Adidas geen fiets historie? Do your research.. Voornamelijk vooruitstrevend geweest samen met de grote Eddy, check de (geflopte) Adidas podio systemen ed. Toonaangevend in het begin van de klikschoenen.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.