Alden x Frans Boone,

Natuurlijk kon het niet uitblijven dat we een dezer dagen weer eens over een Alden schoentje moesten schrijven. En uiteraard gaat het hier weer over een Frans Boone editie. Hoe het komt? Dat is heel logisch, Alden maakt gewoon belachelijke mooie schoenen van hoogstaande kwaliteit. Waarom de collabs met Dhr. Boone? Kijk zelf eens naar het onderstaande plaatje, dan snap je het vast direct.

Het schoentje in kwestie? Een eenvoudige derby in een smetteloze natuurlijke Chrome Excel leren uitvoering. Dit geheel staat op een Flex zool, wat zoveel betekend als: comfort in overvloed! Naar wat we vernomen hebben is de oplage supergelimiteerd, dus mocht je interesse hebben, cross snel naar Sluis.

Ook via de webshop te verkrijgen, klik hier maar.

 

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.