Alden krijgt steeds meer concurrentie,

Dat is even schrikken niet waar? Natuurlijk zullen we altijd lyrisch over Alden blijven, hoewel ze ook lelijke schoenen hebben zoals ieder merk, maar Alden krijgt wel een geduchte tegenstander op OurBubble wanneer het gaat om de meeste aandacht. Welk schoenenmerk dan? Mark McNairy.

Was ik enige tijd terug nog op zoek naar een Alden Saddle shoe, vond ik vlak daarna deze variant van Mark McNairy. En vandaag vond ik ineens een blinked witte Saddle Shoe van Mark Mcnairy en ik vind hem leuk, een mix van een white buck met een saddle shoe. Uitgevoerd in superzacht nubuck. Alleen de broek voor erop ben ik nog niet uit. Een dry denim is leuk, maar dan wel met de pijpen hoog opgerold, een beetje indigo op mijn schoenen kan ik wel aan. Maar met wit nubuck zal de verkleuring wel heel resoluut zijn.
Deze mooie schoen vind je bij Present-London.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.