Asus Laptop P31F, mooi spul,

Enige tijd geleden schreven wij hier vol lof over de 9 Serie van Samsung. Na alle reviews welke ik gelezen heb ben ik nog steeds helemaal enthousiast over deze notebook en wacht ik ook geduldig tot de vrienden van Samsung door hebben dat wij hier er om staan te springen 2 van deze 9 series aan een langdurige test te onderwerpen. Helaas is de PR machine van Samsung minder snel dan de 9 Serie zelf en doen we even een poging bij Asus.

Geheel in eigenbelang, daar ben ik eerlijk in, schrijf ik dan ook deze post. Asus is een kleine Samsung, ze bouwen van alles. Ze bouwen ook mooie slanke notebooks. Voor de helft van de prijs van een 9 Serie bieden ze bij Asus bijvoorbeeld deze P31F. Een slanke notebook met genoeg rekenkracht voor een blogger (hint hint). Het design is strak, de kleur is zwart. De processor is een vrij recente Core i3 van Intel. Het beestje heeft 4GB aan werkgeheugen in zich en een harde schijf van 320GB. Het is een 13,3 inch notebook waardoor die lekker compact en draagbaar is. Met de opgegeven accuduur van 9 uur kan je een goeie dag buiten op het terras zitten en doorwerken. Alles bij elkaar is dit gewoon een prima apparaat. Nu maar hopen dat de PR afdeling van Asus sneller is dan die van Samsung.

Mocht de PR afdeling niet meewerken, dan valt die hier te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.