Blue Bell jeans zo was de naam ooit,

Blue Bell jeans, hoeveel broeken zouden die verkocht hebben wanneer hun naam nog gewoon Blue Bell jeans geweest zou zijn? Dat zullen ze gedacht hebben bij de marketing afdeling van Wrangler. Uitleg: in 1904 onstond er een overalfabriek met de naam Hudson Overall Company, zij gingen ook jeans maken en veranderde hun naam in 1919 naar Blue Bell jeans, na de overname in 1943 van Casey Jones Work Clothes company krijgen ze de rechten op de naam Wrangler. En deze naam voeren ze nu sinds 1947. Inderdaad dat is niet bepaald het meest gewilde merk jeans van dit land. En dat is eigenlijk wel spijtig.

Gelukkig waren de marketing lui van Wrangler vrij productief toen ze zich de vraag stelden, hoe was het geweest wanneer… En zodoende brengen zij ons nu de Wrangler Blue Bell premium jeans lijn. Een broek uit deze lijn waarvan ik gelukkig word is de Eddy Beverly Dry Selvedge. Mooie selvedge denim stof geknipt en genaaid tot een anti fit jeans. Geloof dat ik deze wel vaak zal dragen, zojuist hier besteld. Zal het goed doen bij de schoenen van deze ochtend, nietwaar?

icon

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.