Carhartt grill

Ok, dat je een Carhartt sleutehanger, portemonnee, handschoenen, brillenkoker, moleskin notitie boekje, potlood en pen kon kopen wisten we al. Maar zoals een label betaamd is Carhartt niet vies van een vinger in een andere pap te dopen. Ik ben nieuwsgierig naar wat ze hebben gedacht toen ze op dit idee kwamen. Een barbecue?

Zou kunnen dat ze dachten dat het makkelijk zou zijn om op casual friday, wanneer iedereen een afzakkertje neemt, er meteen een feestje van te maken met een draagbare barbecue. Ik vind het ergens best goed gedacht. Het is tenslotte een workwear label. Kan me voorstellen dat je een draagbare grill wilt zodat je die mee kan nemen naar elke bouwput. Een Weber is tenslotte ook best een kolos. Is dit een must-have? Nee. Is het grappig? Ik vind van wel.

Wie het verkoopt? Ik heb geen idee… Maar ik heb wel zin in een rondje barbecue vandaag. Wordt het pas echt een goeie vrijdag.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.