Carhartt Heritage broek voor erbij,

Vanmorgen heb je natuurlijk op de link geklikt na het zien van die Round Toe Worker boots van Red Wing en heb je ze in jou maat in bestelling staan. Mocht het zo zijn dat je budget voor kleding aankopen deze maand nog niet overschreden is, komt hier een kleine aanvulling voor bij deze boots.

Worker boots vragen om worker pants, nietwaar? Precies daarom verwacht ik dat deze Loyalty Pant Blacksmith bijster goed zal staan op je zojuist aangeschafte boots. De kleur past er goed bij, de stof heeft een lekkere structuur dankzij de stonewash treatment. Lijkt mij dat je boots om deze broek vragen.

Deze ligt momenteel op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.