Charity tee’s,

Begrijpen doe ik het wel, het was natuurlijk een hele heftige aardbeving. Ik zal ook absoluut niet de ernst van de situatie willen onderschatten in het prachtige Japan. Ik heb alleen wel steeds meer het idee dat deze ramp nu wordt aangegrepen door alle fashionable labels om maar een statement te maken.

De afgelopen maand werd je op iedere straathoek wel plat gegooid met limited edition tee shirts met speciale opdruk waarvan de winst linea recta richting het rode kruis gaat. En ja ik vind het een nobel streven en heb ook wel een shirtje gekocht, maar heel erg onderscheidend zijn de merken niet meer. Het bloggen over deze shirts is mogelijk nog minder onderscheidend dan de shirts zelf. Hadden we ook nog niet gedaan, tot ik dit shirtje van Norse Projects tegen kwam. Ik vind deze dus echt briljant.

Koop deze maar gewoon, dan hebben wij het er verder niet meer over.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.