Clarks Original Desert Boot,

Natuurlijk is er meer in ons leven dan enkel Alden, Nike en Clarks Original, maar wanneer die merken prachtschoenen zomaar op de markt droppen, dan zijn wij toch verplicht om hierover te schrijven. Hoe vaak deze labels ook voorbij komen, het blijft gewoon mooi spul. En ik ben me er van bewust dat het model van vandaag wel heel veel aandacht krijgt, maar dat is gewoon terecht.

Neem deze uitvoering nu weer, deze lijkt nog het meest op de versies welke Ronnie Fieg niet al te lang geleden gedropt heeft, maar dan van suède. De versie van vandaag heeft echter hierdoor een net iets zomers uitstraling. Gezien het seizoen waarin we zitten is dat niet heel slecht bedacht. De kleur heet Denim Suède. En ik vind hem heel mooi!

EndClothing heeft deze op voorraad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.