De witte iPhone4,

Al sinds de iPhone4 sample op discutabele wijze achtergelaten was in een kroeg op een barkruk en alle Apple fanatiekelingen zweren dat dat de beste telefoon ooit is, wordt er geroepen dat deze iPhone ook in het wit gaat komen. En om een zeer mysterieuze reden is de lancering van deze witte iPhone keer op keer uitgesteld. De geruchten stapelen zich op en een nieuwe witte iPhone, die komt maar niet.

Dus iedere iPhone fanaat heeft de zwarte iPhone4. En wat een geluk voor hun, zonder hoesje valt er niet te bellen met de iPhone vanwege een minder handige constructie met de antennes. De hoesjes en skins zijn in alle kleuren te krijgen, vandaag vond ik er een voor zij die liever gewoon een witte iPhone 4 wilden hebben. Hoogglans wit van Alkr.

Ook hebben? Kijk snel bij Freshcotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.