Dockers SF in het blauw,

Gisteren had ik het over een chino voor bij de net aangeschafte Quoddy Mocassins. Gelukkig was het niet lang zoeken naar een geschikte chino bij de gekozen outfit. Dockers maakt al jaren lang top broekies, deze wisselen ze vaak af met de meest wanstaltige degelijke broeken die er zijn. Maar dat is alleen maar goed, anders zou het ook maar saai worden.

De broek van vandaag is een wat lagerhangend model, deze draag je net onder de heupen. De broekspijpen lopen smaller toe en vallen redelijk slank om de benen heen. Hierdoor oogt het niet als een wortelbroek en dat is goed. Deze broek ziet erg prettig uit, lekker casual. Deze Dockers, de schoenen en het shirt van gister, een chambray shirtje en je outfit is af. Niets meer aan doen. Hooguit moet je nu nog een leuke cabrio op de kop tikken.

Net nieuw binnen bij Tenue de Nîmes.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.