Engineered Garments Workaday jeans,

Het label van Daiki Suzuki, Engineered Garments, is er zeker een om in de gaten te blijven houden. Helemaal nu ze ook nog eens met een heerlijke basics lijn komen. De Workadays lijn van Engineerd Garments. Onthoud die naam, die ga je vaker horen. Het vervelende is, dat er in Europa bijna niet aan te komen is. Ik schrijf bijna, want onze vrienden van The Bureau in Belfast hebben hun handen weten te leggen op een serie producten uit deze lijn.

Waaronder een heerlijke corduroy broek. Model van een normale 5 pocket jeans, maar dan in corduroy. En met die hele hype van chino’s (ja ook wij doen hier graag aan mee.. – Red.) is het ook weleens fijn om met iets anders dan een dergelijke broek te komen. Ik heb gekozen voor deze khaki variant, staat leuk bij dat Filson shirt van gister.

Bijna niet te vinden in Europa, maar wij weten wel waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.