Epaulet ‘Sewn by Hand’ schoenen,

Vaste bezoekers van OurBubble hebben de naam Epaulet al meerdere malen voorbij zien komen. Epaulet is de naam van twee kleine boetiekjes in New York. De filosofie van Epaulet is dat alle producten handgemaakt in de States moeten zijn, dit om een kwaliteit te kunnen waarborgen. Sinds de Alden x Epaulet boot zijn wij fan van Epaulet. Naast de veelal op heritage geïnspireerde labels heeft Epaulet ook een steeds groter wordende eigen lijn, waarvoor zij ook alles in de States laten fabriceren.

In de collectie hebben ze sinds kort ook hun eigen schoenen zitten. Deze worden handgemaakt in Maine. De kenner weet dat het dan wel goed zit. Van deze schoenen is er een in het bijzonder die extra aandacht verdient, de Somerset Ranger Moc van Natural Chesapeake leer. Dat is een hele lap tekst voor een natuurlijk gekleurde zomerse mocassin op een mooie witte Vibram zool. Laten we hopen dat Epaulet nog even doorgaat met deze schoenencollectie. Wat een juweeltjes.

Uiteraard enkel verkrijgbaar bij Epaulet.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.