Etnies plus x Mighty Healthy,

Deze winter hebben we per ongeluk de Etnies plus lijn een beetje links laten liggen. Dit was eigenlijk niet de bedoeling, maar met al het geweld op Vibram zolen zagen we geen kans om deze bijzondere lijn van Etnies wat tijd in de spotlight te geven. Nu met de nieuwe collab van Etnies plus met Mighty Healthy moeten we er toch even bij stilstaan…

…dit is toch een mooie schoen geworden. Nu de zomer op de loer ligt is dit typisch zo’n schoen die je niet gaat kopen. Dat is zonde en geloof mij, want wanneer je eindelijk denkt deze schoen te gaan dragen vindt je deze never meer in een shop. Neem mijn wijze raad maar aan, je doet er verstandig aan om nu vast een paar op de kop te tikken. Doe je het niet, krijg je in de herfst er spijt van. En zeg dan niet dat ik je niet gewaarschuwd hebt.

Verkrijgbaar in Nederland bij Freshcotton.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.