Fila Track Jacket,

Hoe het kan ben ik nog niet achter, maar Fila is toch wel een van de meest ondergewaardeerde sport labels van de afgelopen jaren. Althans, dat idee krijg ik toch een beetje. Hier op straat zie je het maar bijster weinig tegenkomen. En de opening van de Fila store heeft naar mijn idee ook niet echt het succes gebracht wat men zou wensen. En eigenlijk is dat best zonde.

Natuurlijk de sneakers zijn niet de mooiste, maar daar gaat het ook niet om. Neem de retro kledinglijn nou bijvoorbeeld. Trainingspakken en jasjes van tijden dat Bjorn Borg nog een tennisspeler was en niet een merknaam op een boxershort. Met deze Settana Track Jacket sla je zeker niet de plank mis. Deze in combinatie met jeans en goeie witte sneakers zal niet misstaan naar mijn idee.

Gelukkig heeft EndClothing een grote collectie Fila Vintage.

 

 

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.