Frank Muller iPhone beschermer,

Ik sprak laatst iemand die is helemaal weg van de Frank Muller horloges. Voor degene die deze niet kent, klik hier maar. Op de een of andere manier doen deze horloges mij denken aan een mix van Salvador Dali’s Les Montres Molles en The Wizard of Oz. Een surrealistische wijze van tijdsaanduiding waar ik stiekem wel een zwak voor heb.

Dezelfde Frank Muller heeft nu voor een shop een paar zeer exclusieve iPhone beschermhoesjes gemaakt. Deze zijn gelimiteerd tot een 500 stuks. Ik verwacht dat er genoeg mensen voor in de rij staan. Maar zeg nou zelf, op het moment dat je je telefoon van nog geen 800 euro beschermd met een hoesje van een slordige 1000 euro ben je naar mijn idee wel lichtelijk het spoor bijster, nietwaar? Dat ze erg gaaf zijn is wel een gegeven.

Je kan ze hier vinden, als je de taal spreekt.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.