Frans Boone x Tricker’s,

Menigmaal is zijn naam hier al voorbij gekomen, menigmaal in combinatie met een schoenenlabel. Maar voor de verandering gaan we vandaag de naam Frans Boone niet koppelen aan Alden. Nee oh nee, vandaag laten we een collage zien van wat er gebeurt wanneer de man uit Sluis een project aangaat met Tricker’s. Gelukkig is Tricker’s niet geheel onbeschreven op OurBubble en valt hierover genoeg informatie te achterhalen.

Zo weten we dat Tricker’s graag met andere een dergelijk project aangaat. Maar ik ben benieuwd hoe de reactie was toen er gevraagd werd om een groene Gumlite zool voor een licht grijsachtige suède schoen. Of hoe de schoenmaker keek toen de samples van een lappie stow wheat leer bij een navy blauwe Gumlite zool gelegd werden met de vraag er een brogue boot van te maken. Om maar niet te spreken van de groen suede spectator met waxed canvas. Je moet het maar aandurven. Zoals de heer Boone uit Sluis zelf reed aangaf: “I’m crazy.” Dat durf ik nog te betwijfelen. Die brogue boot en de ceniza suede derby mogen direct deze kant opkomen. Wat een juweeltjes.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.