Het alternatief voor de Carrera,

Na het lezen van de titel is het niet de bedoeling dat je denkt dat ik hier een alternatief voor een Porsche Carrera ga beschrijven, want dat lukt gewoon niet. Het gaat hier om de zonnebrillen van Carrera. Die grote sportbrillen uit langvervlogen tijden die spontaan 2 jaar terug ineens weer helemaal terug waren.

Mocht je die boot gemist hebben en nog wel zo’n soort model willen. Maar wil je niet overkomen alsof je helemaal achterloopt, dan biedt Persol het alternatief. Het model lijkt op een Carrera, maar dan wat subtieler. Het is de straatversie van een GT4 wagen om toch in die auto sferen te blijven. Deze bril is in meerdere kleuren verkrijgbaar, ook de traditionele Persol Havana kleur. Maar mijn oog viel op wat vlotter ogende blauwe kleur. Dit is toch geen slecht alternatief dacht ik zo.

Stel zelf hier je eigen kleuren combinatie samen

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.