The Hundreds voor de redneck in je.

Hoe onaardig de titel ook klinkt. Zo is het niet helemaal bedoeld. Ik weet dat je inmiddels een goeie zonnebril op je neus hebt. De zon is goed aanwezig en zo met het oog op de zomer zullen we die nog wel vaker zien. Echter is een strak montuur met getinte ramen niet voldoende. De zon spiekt gewoon over je montuur in je ogen. Wat is dan wel eens prettig? Dat je op die momenten een petje bij je hebt. Maar ja, welke dan? Ik ben persoonlijk wel klaar met de basic Polo petjes. De collectie is dermate idioot groot dat het nu wel eens tijd is dat ik er op ben uitgekeken.

The Hundreds doet de redneck in mij wakker worden. Ergens wekt het de behoefte om op quads te gaan rijden en herten te gaan schieten in een jeansjack met afgescheurde mouwen. Echter besef ik me dat mijn gebrek aan een goeie mat in mijn nek de geloofwaardigheid genadeloos onderuit haalt. Dus ik denk dat ik met een goeie Save kaki en een puik denim shirt stap 1 heb gezet om deze cap maar eens in een ander licht te zetten. Prima hoed en als er een vlek op komt.. ach.. er zitten er al genoeg op!

Redneck of niet, Crooked Tongues
icon doet hem op de post voor je als je hem even add-to-basket.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.