Lee 101 B dry Kaihara

Nou voor de naam hoef je het niet te doen! Kaihara.. een 501 klinkt nog een beetje snappy en bekend. Neemt niet weg dat dit weer een heel fraai stukje denim is van de dames en heren van Lee. Ok, naam valt te herleiden aan de herkomst van de Kaihara Mills die de stof heeft gemaakt maar.. Nou ja.. Klinkt gewoon iets minder. En hij is weer donker en ongewassen.. De schade mag je zelf aanrichten..

Maar zeg nou zelf. Een oude en gewassen jeans ‘bleed’ niet op je Clarcks Desert Mali‘s. Geeft geen vlekken op het leer van je interieur van je auto! En hoe weet je dan dat je een verse denim aan je bips hebt!? Je laat je eten tenslotte ook niet voorkauwen. Dus deze Lee 101b mag, ondanks zijn vreemde naam. Leuk detailtje vind ik de chinch op de achterkant en.. Het leren patchje met een beetje vreemd lettertype. Weet je in elk geval dat je bij Lee de juiste hebt gekozen! 

Wie wil klikt hier
icon

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.