Lee 101 Rider Shirt.

Van de week hadden we het over Wrangler en de Blue Bell lijn. Lee heeft een vergelijkbare lijn de 101, hier hebben we deze week ook al een mooie jeans van laten zien. Maar gelukkig heeft Lee in deze lijn meer dan jeans alleen. Ze hebben bijvoorbeeld ook een serie shirts uitgebracht, chambray, denim, en geruite flanel.

Ik ben de laatste tijd weer helemaal happy met allerlei soorten geruite shirt. Serieus, mijn kast puilt uit van de geruite shirts, maar er kan altijd meer bij. Neem nu bijvoorbeeld dit Rider shirt uit de 101 lijn van Lee. Prachtig shirtje, leuke kleuren, mooie drukknoopjes, afsluitbare borstzakken en leuke details. Dit is gewoon een tijdloos model van Lee.

Deze ligt op voorraad bij CrookedTongues
icon.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.