Leve de Koningin,

Je ontkomt er niet aan, het moet gebeuren. Het is die dag dat heel Nederland ineens oranje kleurt. Wat ik zelf altijd erg gaar vind, daar je op geen enkele andere dag normaal iets in de oranje kleur kan dragen zonder dat men hier grappig over denkt te moeten zijn. Bijzonder gaar sinds oranje een behoorlijk vette kleur kan zijn voor bijvoorbeeld een paar suède bootschoenen, of een paartje sneakers.

Maar omdat jij zojuist je kast in hebt gekeken, niets in het oranje hebt vanwege bovenstaande, wilde ik je graag op weg helpen om volgende maand gewoon maling aan alles te hebben en een paartje oranje sneakers te rocken. Welke sneaker leent zich hier beter voor dan een Dunk? Spierwit met Mandarijn oranje, prima schoentje voor als deze dag van oranje gekte weer voorbij is en iedereen weer mensen uitlacht wanneer ze oranje schoenen dragen. Doe je mee?

Verkrijgbaar bij CrookedTonguesicon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.