Levi’s Vintage Clothing..??

Levi’s Vintage Clothing is de premium denim lijn welke de weg heeft opengebroken voor andere denim labels om ook met een lijn in een hoger segment te komen. Met name de twee andere originele denim labels hebben hier van geprofiteerd. Zij zijn ook vrij succesvol met hun 101 en Blue Bell lijn, respectievelijk van Lee en Wrangler. Om te blijven vernieuwen heeft Levi’s in hun Vintage Clothing lijn weer wat nieuws.

Ik gok dat het label op deze tas Levi’s Vintage Clothing zal zijn. Deze weekendtas koop je niet omdat het een praktische tas is. Deze tas koop je omdat je alles al uit de vintage lijn hebt en je wel graag wilt dat al je centen op gaan aan Levi’s spulletjes. Ik gok dat met het prijskaartje van deze tas je toch een redelijk gat in je budget voor kleding kan slaan. De tas heeft de looks alsof die al meerder oorlogen achter zich heeft. In dat geval is die hoge prijs dus wel gerechtvaardigd.

Verkrijgbaar bij Tenue de Nîmes.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.