Mark McNairy x PRO KEDS

Dit vind ik nou een hele leuke collab. Mark McNairy hoeven we nog maar weinig over te vertellen vermoed ik, zijn werk is hier meerdere malen al getoond. Pro Keds maakt zijn debuut hier bij OurBubble. Vreemd genoeg met alle mooi merken die er zijn, zijn we nog niet eerder toegekomen aan het beschrijven van een Pro Keds schoentje.

De meningen zijn verdeeld, maar velen houden het erop dat Pro Keds de sneakers in het begin van 1900 echt populair gemaakt heeft. In 1916 werden de Keds geïntroduceerd door de U.S Rubber Company, een firma welke we tegenwoordig kennen als UnyRoyal. Maar genoeg geschiedenis lessen. Kijk eens goed naar wat er gebeurt wanneer Mark McNairy zo’n klassieker onder handen neemt. Beige suède bovenwerk, onbewerkt leren veter en een gumzool, dit is weer gewoon een prachtig schoentje!

Dit zeer exclusieve schoentje kan je vinden bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.