Nike Air Max 1 Brown Kelp

Ja hoor.. We hebben een nieuwe Alden. Herhaal recept na herhaal recept en.. waarom ook niet. Zomer komt er aan en dan wil je wellicht wat gympen aan in plaats van stevige stappers. Ik bedoel, een paar sneakers staat wel beter onder een korte broek dan een paar zwart leren longwinged brogues.

Leuke Save Khaki met dit maxje er onder. Is volgens mij een prima combinatie. Een lekker rustig kleurtje voor als je zijn knal gele broertje te ver vind gaan en dan zo’n beetje de hele schoen in dezelfde kleur? Prima ding! Zool in een lekker contrast kleur maakt hem stiekem niet saai. Rust, kalmte en balans. That’s the way we like it!

Misschien maar pre-orderen? GO!!

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.