Nike Air Max Light,

Jaren terug toen het hele sneaker gebeuren nog niet eens een naam had, heb ik meerdere malen gehoord over een schoen welke tussen de AirMax 1 en de AirMax 90 zou zitten. De AirMax 89. We konden ons deze niet herinneren, maar de geruchten gingen dat deze sneaker op een mix van een 87 en een 90 zou lijken. Dat zou toch wel een mooie combi moeten zijn. Jaren later kwam ineens de AirMax Light, inderdaad een re├»ncarnatie van de mythische ’89.

Gek genoeg boeide de sneaker mij minder toen deze eenmaal weer beschikbaar was. De eerste retro’s vond ik snel een te gehypte schoen worden. Ik zag deze dezelfde weg gaan bewandelen als de Dunk. Teveel kleuren, teveel op straat. Maar na het zien van deze ’89 hieronder ben ik er zeker van, ik zal toch maar eens mijn eerste paartje Lights gaan aanschaffen. Deze colorway is gewoon te vet.

Verkrijgbaar, onder meer, bij Schuh-You.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.