Nike Dunk AC Vintage

Juist ja.. Een niet eerder uitgebrachte schoen in een vintage uitvoering brengen. Uiteraard was de Nike Dunk Hi er al even. De Dunk Hi AC is een nieuw brouwsel. Hoe komt het in je op om dat in een ‘vintage’ uitvoering te brengen. Daar moet je Nike voor heten. En weet je wat? Ze komen er gewoon mee weg.

Want wie goed kijkt ziet daar gewoon een leuke schoen! Zeg nou zelf. De fat-belly-swoosh is een beetje misplaatst op een redelijk nieuwe schoen ten opzichte van de tijd waaruit deze vorm van de Swoosh dateert. Maar het staat niet verkeerd. En als je bedenkt dat de blazer vintage komend seizoen in elke winkel komt te liggen waaronder de Footlocker. Dan weet je dat je verder mag naar het volgende. Ik stel voor: De Dunk AC Vintage. Makkelijk gezegd.. gewoon goed!

In het rood, geel en blauw.. Voor nu..  Maar er komen in de toekomst vast nog meer kleuren. Waarschijnlijk hebben de vrienden van Crooked Tongues iconze wanneer ze uitkomen.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.