Nike Dunk Hi

Doe eens een gok dan.. Schoenen? Nike? Ja natuurlijk. Kijk ik weet niet hoe ver jullie terug gaan in de sneakertijd. Ik neem jullie mee terug naar 2003? 2004? Footlocker had in die tijd maandelijks de nieuwste kleuren van deze iconische basketballer. Er was weinig speciaal aan de eenvoudige two-tone schoen. Maar terug kijkend naar de tijd die daar dan na kwam… is het een belachelijk vergezochte kleurencombinatie. Op het idiote af. Een beetje wat ze nu doen met hun “fuse” projecten.

Van deze werd ik bijna weemoedig. Maandagochtend als eerste mijn maat laten halen uit de vers bezorgde partij Dunk Hi’s. De hele dag blij zijn dat je de eerste was. Dat is het gevoel wat ik nu weer beleef. De eenvoud van 2 kleuren op de dunk. Wit en bruin. Zoals hij hoort, hoog! Er is eerlijk gezegd geen donder aan. Wit met een bij kleur, maar het is in mijn ogen wit met een blij-kleur. Ik wordt hier blij van. ZO GOED!!! Nike.. keep ‘m coming!

Ga je mee naar 2003? klik dan hier
icon

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.